Bem Vindo!

Welkom bij Quinta Vida Verde

Boerderij het groene leven

Een kleinschallige B&B, persoonlijk en rustiek. Groente en fruit onbespoten uit eigen tuin, biologisch, verse eitjes van onze kippen en streekproducten. Gelegen in een oase van groen.

Heerlijk wegmijmeren met een goed boek in de hangmat tussen de fruitbomen, lekker afkoelen in het zwembad terwijl je uitkijkt over de groene vallei of met een goed glas wijn of een ijskoud Superbockje proosten op het goede leven.

Onze mooie Quinta ligt boven op de heuvel en heeft een schitterend uitzicht.

Rustig en centraal gelegen in het groene hart van Portugal. Ideaal om de omgeving te verkennen. Met geweldige natuur, rivierstranden, mooie oude steden met kastelen en de kust in de buurt is er altijd wat te ondernemen. De Unesco Universiteitsstad Coimbra is slechts op 40 min afstand gelegen.

Van rustzoeker tot avonturier, wij heten iedereen van harte welkom op onze Quinta.

Uiteraard kunt u ons altijd mailen voor meer informatie

Muito obrigado e até à vista!

Monique en Casper

MEER OVER ONS

Accommodatie

Quinta Vida Verde ligt bovenop de heuvel en heeft een schitterend, groen uitzicht.

Kies uit een van de vier prachtige accommodaties die onze bed & breakfast rijk is. Stuk voor stuk met aandacht ingericht en geschikt voor meerdere doelgroepen.

BEKIJK DE ACCOMMODATIES

Ontbijt & Diner

Puur en eerlijk genieten

Locatie

Waar vindt u ons?

De bed & breakfast is rustig en centraal gelegen in het groene hart van Portugal. Een ideale plek om de omgeving te verkennen. Met mooie steden, geweldige natuur, rivierstranden en de kust in de buurt is er altijd wat te doen!

BEKIJK OP DE KAART