Het ontbijt

Zeven dagen per week verzorgen wij het ontbijt. Een heerlijk en uitgebreid ontbijt met veel aandacht voor lokale producten. Onbespoten fruit uit eigen tuin, kaas en vleeswaren, diverse broodjes, yoghurt, muesli, eigengemaakte jam van vijgen en andere vruchten, vers gekookt of gebakken eitje van eigen scharrelkip en elke dag een andere verrassing.

Koffie, thee met verse munt en citroenmelisse uit de tuin en verse vruchtensappen. Een eerlijk en puur ontbijt.

Eet u liever alleen met uw gezin dan komen wij het in een ontbijtmandje bij u brengen.

In de avond

Drie keer per week kunt u zich inschrijven voor een gemeenschappelijk diner. Gezeten aan een lange tafel kennis maken met de andere gasten. Proosten op een mooie en gezellige vakantie. Ongedwongen en relaxed.

Waar mogelijk werken wij met biologische en lokale producten met respect voor de natuur, mens en dier.

(kosten voor het diner zijn niet inbegrepen, hier geldt een meerprijs)

Kip Piri Piri
Op aanvraag organiseren we een diner met gegrilde kip en aardappeltjes uit de oven, geserveerd met een frisse salade. Lekker makkelijk als u even geen zin heeft om te koken.

De Churasco
BBQ Portuguese style, van heerlijke steaks tot zeebaars van de grill, frisse salades en gepofte aardappel op zijn Portugees.

Make Your Own Pizza-Night
In een handomdraai verse pizza's uit de steenoven van zelfgemaakte deeg en saus en een scala aan verse groenten, vlees- en visbeleg. Zet de koksmuts op en maak lekker je eigen pizza en schuif hem in de authentieke oven.

Drinken

Op de veranda bij de BBQ en pizza ruimte staat een koelkast vol met water, fris, lekkere Portugese biertjes en flessen wijn. Op basis van vertrouwen kunt u nemen waar u zin in heeft. Noteer gewoon in het schriftje wat u heeft gepakt.

Mocht u een keertje trek hebben in een lekker cocktailtje, vraag dan aan Casper wat er mogelijk is.

Waterijsjes liggen in de vriezer en kunnen ook gewoon gepakt en genoteerd worden.