Het ontbijt

Op aanvraag zullen wij een ontbijtmandje berzorgen bij uw accomodaties en in het weekend verzorgen we ook een heerlijk en uitgebreid ontbijt bij ons aan tafel. Met aandacht voor lokale producten, Verse koffie, thee en sappen. Fruit, kaas en vleeswaren, diverse broodjes, yoghurt, muesli, huisgemaakte jam uit eigen tuin, vers gekookt of gebakken eitje van scharrelkippen en iedere keer een andere verrassing.
Een eerlijk en puur ontbijt.

In de avond

TAPAS PIZZA
Elke week in het hoogseizoen zullen we een pizza avond organiseren.

We gaan rond met allerlei pizza-punten met dunne knapperige bodem en met verschillende toppings die binnen een minuut garen in de steenoven.

Of maak je eigen creatie en kies zelf uit de rijke variatie van toppings.
De pizza bodems zijn van vers gemaakt deeg en ook de saus is zelf gemaakt van verse tomaten.

KIP PIRIPIRI
Op verzoek maken we de bekende gegrilde Portugese Kip Piri Piri. Heerlijk met geroosterde aardappeltje uit de oven en een frisse salade.

HAMBURGER DELUXE
Op verzoek maken we overheerlijke luxe broodjes Hamburger met 190gr Azoriaans Rundvlees of de Next-Level Vegan variant. Opgemaakt met heerlijke toppings en geserveerd met een slaatje en chippies.
Voor de kleintjes maken we mini burgertjes of een tosti.

BBQ
Maak vrij gebruik van onze barbecue ruimte met een steenoven en grill of WEBER BBQ

Drankjes en ijsjes

HONESTYBAR
Op de gemeenschappelijke patio staat een koelkast vol met drankjes en ijsjes. Op basis van een turflijstje pak je vrijblijvend wat je wilt.

COCKTAILS
Op verzoek maakt Casper graag heerlijke verfrissende cocktails.